2013-05-24 09:50:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - ami a szívén, az a száján

Napi horoszkóp május 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A fejében csak úgy cikáznak a gondolatok, állandóan újabb és újabb utakat keres. Nagyon helyes, ha keresi az útját. A mai napon rá is találhat valamire, amin végre esélyes lenne el is indulnia. Legyen hozzá bátorsága!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre jókedvűen ébred, és ha nem bonyolódik már kora reggel felesleges vitákba, akkor sikerülhet is ezt a jókedvét egész napra megtartania. Jusson eszébe hát: a gond csak akkor gond, ha magára veszi!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha ki akar állni egy ügy mellett, és fontos önnek a siker, akkor nagyon fontos, hogy azonosulni tudjon vele. Ha maga sem hisz benne, akkor azt sem várhatja el, hogy más higgyen. Győzze le végre a kételyeit!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma szinte mindenben sikerrel járhat. Csak ne hagyja, hogy bárki is elbizonytalanítsa. Gondoljon arra, hogy manapság szívesebben nyilatkoznak negatívan, mint pozitívan az emberek. De ez nem jelent semmit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen boldogul, úgy érzi, magára maradt az élete egy fontos hadszínterén. Bizony ahhoz is a saját akaratára van szükség, hogy maga mellé állítson embereket. De menni fog, ha keresni kezdi a szövetségeseket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szakmai életében ma végre császárnak érezheti magát. A tárgyalásokon nagyon sikeres és hatékony lehet, és ha valamilyen vizsgára, vagy megmérettetésre kerül sor, akkor is kitűnően szerepel. Csak így tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon sem menekülhet a munka elől. De ez nem is célja, alighanem ön a munka hőse mostanában. Rá is szorul, mert úgy látszik, a számlái nem lettek kevesebbek. Sőt, egyre többet vállal magára. Talán túl sokat is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma az lehet az érzése, hogy április 1-e van, azaz bolondok napja. Pedig nem, ez egy teljesen normális hétköznap, még ha a világ a feje tetején állni látszik is. Az ön dolga, hogy megfordítsa valamiképpen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma ami a szívén, az a száján. Olyan dolgokat is kimond, amit eddig sikerült eltitkolnia, avagy benyelnie. Ma feledi szelíd szívét, és kiereszti a gőzt. Jól teszi, hiszen szóból ért az ember. Így esélyt ad másoknak is a változásra.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma senki nem adhat tanácsot önnek, hiába is érezné a szükségét. Magában kell megtalálnia a választ égető kérdéseire. Az az igazság, hogy önben olyan nagy az ellenállás, hogy nem is tudná elfogadni mos a külső segítséget.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A hímnemű lényekkel ma ugyancsak meggyűlhet a baja, legyen szó emberről, vagy állatról. (A hímnős csigák viszont öntől félhetnek, ha nem figyel a lába elé.) Inkább a szelídebb női társaságot keresse ma, ha módja van rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma sehogysem vigasztalja a mondás: „a felhők felett mindig kék az ég”. Pedig ez sem sovány vigasz. Gondoljon arra, hogy a házassága ege felett is hamarosan kitisztul az ég. És rájön, hogy az eső megint termékenyítő volt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: